Iso-Britannian suosituimmat matkailusivustot – lokakuu 2012

Experian Hitwisen mukaan Britannian suosituin matkailu- ja majoitussivusto lokakuussa 2012 on edelleen TripAdvisor (UK). Taistelu suosiosta on edelleen kovaa, mutta TripAdvisorin molemmat sivustot  co.uk ja .com pysyivät neljän kärjessä.

TripAdvisor -sivustojen suosioei liene mikään yllätys, sillä suositussivustot ovat brittien mieleen ja jopa puolet matkavarauksia tekevistä jättää hotellin varaamatta, jos siltä ei löydy netistä arvosteluita (tai ’suosituksia’, kuten TripAdvisorin suosima termi kuuluu).

Hotelliketjujen sivustoista listalle pääsivät vain halpisketjut Travelodge ja oma henkilökohtainen suosikkini Premier Inn, joka on erityisen suosittu liikematkustajien keskuudessa.

Suosituimpien matkatoimistosivujen kärjessä on edelleen Thompson TUI:n pääsivusto. Muutenkin lista on muuttumaton kuuden suosituimman sivuston osalta:

Lentoyhtiöt jatkoivat myös taisteluaan netissä. EasyJet.com jatkoi voittokulkuaan top 10 listalla, mikä ei sinänsä ole hämmästyttävää, sillä lentoyhtiö on muutenkin halpalentoyhtiöistä suosituin.

Advertisement

Avainsanat: , , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: