TripAdvisor suosittelut Facebookiin

TripAdvisor on julkaissut tänä syksynä uuden sovelluksen majoitusyrityksille. Sovelluksen avulla hotellit voivat näyttää TripAdvisorin tietoja omalla Facebook –sivullaan. Näkyviin saa suosituksia, TA tähdityksen, kuvia ja muuta sisältöä.

TripAdvisor –sovelluksen voi ladata Management Centrestä ilmaisten markkinointityökalujen sivulta. Latausnappula ohjaa sinut automaattisesti Facebookiin, jossa voit ladata sovelluksen jos olet kirjautunut sisään yrityksen tunnuksilla. Siis helppoa kuin heinänteko.

Sovelluksen hyödyistä voi olla montaa mieltä. Itse näen sovelluksen hyödyllisimpänä puolensa sen, että Facebookista on suora linkki suosituksen kirjoitukseen.  Tämä alentaa suosituksen kirjoittamisen kynnystä niille, jotka eivät normaalisti kirjoita majoituskokemuksistaan TripAdvisoriin vaan ovat enemmän kotonaan Facebookissa.

Toisaalta, etenkin ne hotellit, joiden Facebook-sivulla on useita sovelluksia (kuten kuvia, tapahtumia, kartta jne), TripAdvisor –nappula saattaa herkästi tippua näytöltä pois, jolloin siitä ei ole sen kummemmin hyötyä kuin haittaakaan.

Hotel 41 Lontoossa on ottanut käyttöön tämän uuden sovelluksen. Syykin on helppo arvata – Hotel 41 pitää tällä hetkellä TripAdvisorin Lontoon hotellilistauksella sijalla 1! Suosittelen muuten alan ammattilaisille tutustumista Hotel 41:n saamaan palautteeseen. Sieltä löytyvät ne asiat, joita asiakkaat ihan oikeasti arvostavat. Asiakaspalvelun taso ja pienten yksityiskohtien huomioonottaminen eivät ole rakettitiedettä. Toisaalta voi myös tutustua kuinka vastataan negatiivisiin arvosteluihin – niitäkin Hotel 41 on saanut osakseen.

Lue lisää TripAdvisor -aiheisia blogikirjoituksia: https://matkamagneetti.wordpress.com/tag/tripadvisor/ .

Advertisement

Avainsanat: , , , , ,

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: